top of page

Vilkår 
 

1.    FIRMA

www.Badstua.no er levert av RØDNAKKE AS.  Rødnakke AS er et selskap registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer 929160525. Informasjon og bilder på nettstedet er eid av selskapet og kan ikke kopieres uten tillatelse.

2.    PRISER

RØDNAKKE AS er en kulturbedrift som leverer badstuekultur og isbading.  Prisene som vises er totalpriser, det medfører ikke skatter og avgifter.

3.    BETALING

Betaling skjer ved valgt betalingsform i kassen. Betalingsløsningen er levert av klarna og Vipps.

3.1 BETALING MED KORT
Visa, MasterCard og Maestro er aksepterte betalingsformer. Kredittkort belastes i det kjøpet gjennomføres. 

3.2 VIPPS
Betaling med VIPPS gjøres med mobilnummer og verifisering av mobilbank ID. 

3.3. FAKTURA & DELBETALING
Delbetaling er ikke mulig. Ved ønske om faktura, kontakt oss på post@badstua.no

4.     AVBESTILLING

Leie av privat badstue: fri avbestilling opptil 24 timer før din reserverte badstutid. Angreretten kan ikke påberopes i forbindelse med inngåtte avtaler om leie av tid i våre badstuer jf. angrerettsloven av 2014 § 22 bokstav m.  Hvis vi må holde stengt på grunn av koronarestriksjoner, eller annet, refunderer vi  100 % av beløpet eller 100% tilgodelapp. 
Enkeltbilletter (dropin) refunderes  ikke. Du kan endre tiden inntil 24 timer før via lenken i bekreftelsen. 

5.      TILBAKEBETALING

Tilbakebetaling skal skje så raskt som mulig, og senest 30 dager etter mottatt og godkjent krav om tilbakebetaling. 

6.    PERSONVERN, SIKKERHET OG PERSONOPPLYSNINGER

Som medlem i Brønnøya bastuebåt og/eller bruker av dette nettstedet, gir du selskapet tilgang på informasjon om deg selv. 

Rødnakke AS er ansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn når du melder deg inn i Brønnøya badstuebåt og når du bruker våre tjenester. Vi følger det til enhver tid gjeldende personvernsregelverk i vår behandling av dine personopplysninger. 

Når du handler på badstua.no eller melder deg inn, ber vi om følgende opplysninger: navn, e-postadresse, telefonnummer, postnummer. Personopplysningene brukes til å kommunisere med deg om forhold relatert til timebestillingen, og til statistikk. 

Rødnakke AS deler ikke dine personopplysninger med tredjepart. 

7.    KONTAKT & SUPPORT  

Kontakt oss på: post@badstua.no 

Postadresse: Kalkovnfaret 17, 1397 Nesøya. Badstua er plassert i Sandbukta.

8.    LEVERING

Badstuen blir levert til avtalt tidspunkt varm og klar for bruk.

Ved 2 timers leie av badstuen gjelder det fra avtalt tidspunkt, leietaker plikter å forlate badstuen i den ordenen den ble overlevert i. Søppel skal leietaker ta med seg.

Ved døgnleie vil badstuen bli levert ihenhold til særskilt avtale via mail.

9.   COOKIES

Cookies, eller informasjonskapsler, er små tekstfiler som sendes til og lagres på din enhet (mobiltelefon, datamaskin eller nettbrett), og som er vanlige på internett. Noen er nødvendige for at du skal kunne bruke nettstedets funksjonalitet fullt ut, mens andre brukes for å forbedre din brukeropplevelse, og gjør det lettere for deg å navigere på nettstedet.

Det finnes forskjellig typer informasjonskapsler, som kan deles inn på forskjellige måter.

Etter utløpstid:

Sesjonslagring – inneholder kun data fra ditt nåværende besøk. Når du avslutter besøket (sesjonen) vil data bli slettet fra din enhet. Når du for eksempel stenger alle åpne nettleservinduer eller slår enheten helt av, vil den sesjonsbaserte dataen slettes automatisk.

Vedvarende lagring – denne informasjonen forblir lagret etter at du avslutter din sesjon, inntil en bestemt dato. Den varierer med formålet, og kan være i morgen, neste uke, eller neste år. Vedvarende lagring kan slettes manuelt i nettleseren din.

Etter hvilket domene de tilhører:

Førstepart – plasseres av den som driver nettstedet du er på. Dette er lokal lagring Brønnøya badstue setter selv, blant annet for at nettsiden skal fungere og for at du som bruker skal få en best mulig opplevelse.

Tredjepart – settes av andre enn den som driver nettstedet. Dette kan for eksempel være annonsører som ønsker å måle effekten av annonser. 

10.  KLAGER OG REKLAMSJON

Dersom leietaker ikke er tilfreds med tjenesten du har betalt for ber vi deg om å reklamere til oss via post@badstua.no. Brønnøya Badstue vil gå igjennom reklamsjonen og svare deg forløpende. Om dette ikke gir avklaring kan du som forbruker legge frem saken for Forbrukerombudet. Se www.forbrukerombudet.no

11.   ANSVAR

Leietaker av badstuen står ansvarlig for badstuen og sikkerheten under leieperioden. Rødnakke AS tar ikke ansvar for hva kunde gjør under leie av privat badstue, badstuen brukes på eget ansvar. Rødnakke AS fraråder å bade om du har hjertefeil eller ikke erfaring med isbading. 

12.  RIS OG ROS

Ris og ros kan adresseres til post@badstua.no

 

13.  GAVEKORT

Gavekort brukes etter det kjøpsvilkår som er opplyst for det enkelte gavekort og er normalt gyldig i et år fra kjøpsdato. Gavekort er ikke personlig. Gavekort kan ikke kanseleres og refunderes ikke. 

bottom of page